Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Elementen" by Mons Kallentoft # Book PDF Kindle ePub Free

Elementen

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Elementen
  • Author : Mons Kallentoft
  • Release Date : January 19, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 6067 KB

Description

Alla titlar i Mons Kallentofts serie om de fyra elementen och kriminalinspektör Malin Fors. Samlingen innehÄller titlarna VattenÀnglar, VindsjÀlar, Jordstorm och EldjÀgarna.

1. VattenÀnglar

Kriminalinspektör Malin Fors Àr vÄldsrotelns stjÀrna. Envis och skicklig, intuitiv och intelligent. Besatt. StÀndigt pÄ flykt frÄn sig sjÀlv, uppslukad av arbete.

En septemberonsdag kallas hon till ett av Linköpings finare omrÄden. Ett gift par har hittats döda i sin jacuzzi. Deras femÄriga adoptivdotter Ella Àr försvunnen. Sökandet blir intensivt, och medan tunga regnmoln vakar över staden dras Malin Fors och hennes kolleger in i ett fall dÀr grÀnserna har blivit otydliga. Mellan döda och levande, mellan gott och ont.

2. VindsjÀlar

Luften vibrerar av hetta. En ovanlig sensommarstorm nĂ€rmar sig Linköping och pĂ„ ett vanskött Ă€ldreboende har en man hittats hĂ€ngd i sladden till sin larmknapp. Det mesta tyder pĂ„ sjĂ€lvmord, men nĂ€r Malin Fors och hennes kolleger talar med mĂ€nniskor i hans omgivning vittnar alla om en person som trots sina krĂ€mpor var full av livsvilja. Även obduktionen vĂ€cker misstankar om mord. Men vem har nĂ„got att vinna pĂ„ en sjuk gammal mans död, ens i ett samhĂ€lle dĂ€r kapitalet tycks stĂ„ över mĂ€nniskovĂ€rdet?

3. Jordstorm

En tidig majmorgon hittas en ung man mördad i ett dike intill Göta kanal. Han Àr naken och en mÀrklig tystnad vilar över platsen. Samma kvÀll anmÀls en 16-Ärig flicka saknad, troligen bortförd, och det verkar som om de bÄda fallen hÀnger samman.

Efterhand inser Malin Fors att de har att göra med en person som leker med polisen, som talar via mord och inte tÀnker lÄta sig tystas. Men vad vill mördaren sÀga? Det Àr brÄttom att hitta ett svar. Flickan kan fortfarande vara vid liv.

4. EldjÀgarna

Hur hamnade jag hÀr? Malin Fors stÄr som förstenad. Skogen Àr fortfarande mörk i den tidiga septembermorgonen, frÄn ett industriomrÄde utanför Linköping sprids lukten av brandrök och framför sig pÄ marken ser hon det brÀnda liket av en kvinna.

Dagen innan har en nioĂ„rig pojke hittats död i en container. Mördad. Han kom frĂ„n ett trasigt hem, och det visar sig att han ofta flydde ut ensam om kvĂ€llarna. Men vem kan ha velat honom sĂ„ illa? Även om det verkar lĂ„ngsökt anar Malin att det finns ett samband, pĂ„ nĂ„got vis hör han och kvinnan ihop. För vem vet hur vĂ€gar korsas och mĂ€nniskor möts?


Books Free Download "Elementen" PDF ePub Kindle